eur:
394.42
usd:
354.08
bux:
72866.52
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Gyorshajtás. Forrás: Getty Images
Nyitókép: Michael Dunning/Getty Images

Egyetlen kerület, egyetlen éjszaka, száz gyorshajtó

Váci út, Lehel út - a két "gyümölcsöző" helyszín.

Közlekedésrendészeti akciót tartottak múlt szombat éjjel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) XIII. Kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a Lehel úton, a Béke úton, a Váci úton és az Árpád hídon: a Váci úton 28, a Lehel úton 72, összesen száz gyorshajtást rögzítettek.

A BRFK kedden közölte a police.hu oldalon, hogy a Béke útnál tartott ellenőrzés során, a vizes aszfalton egy motorkerékpáros éppen az ellenőrzési pontnál vesztette el uralmát járműve felett, felborult, és a rendőrök által előzőleg megállított autó hátsó lökhárítójáig csúszott. A motorkerékpárost a mentők kórházba vitték.

Az ellenőrzés során a rendőrök két sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek kötelező felelősségbiztosítás hiánya és forgalomból kivont gépjárművel való közlekedés miatt.

Egy ittas vezetőt előállítottak, tizenhárom esetben szabtak ki bírságot, többek között vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használatáért, tilos jelzésen áthaladás miatt, de olyan járművezetővel is találkoztak, aki éjszaka kivilágítatlanul közlekedett - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
„Ez nem rigófütty” – akár egy hétre is elszigetelődhet a külvilágtól Kisoroszi

„Ez nem rigófütty” – akár egy hétre is elszigetelődhet a külvilágtól Kisoroszi

Az árvízhelyzet miatt hamarosan le kell zárni a Kisoroszit Tahitótfaluval összekötő országutat, ezért biztosítani kell az alapvető élelmiszer-ellátást, az orvosi és a tűzoltói ügyeletet is a településen – mondta az InfoRádióban Kisoroszi polgármestere. Molnár Csaba hozzátette: bár az óvoda, az iskola és a bölcsőde is működik, sokan inkább elhagyják a községet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×