eur:
395.17
usd:
359.4
bux:
72151.79
2024. augusztus 16. péntek Ábrahám
Nyitókép: police.hu

Kiszagolták a marihuánát a rendőrök

Herenden bukott le a sofőr.

Járművezetés bódult állapotban és kábítószer birtoklása miatt indult eljárás egy autóvezetővel szemben, akit augusztus 13-án, néhány perccel éjfél után igazoltattak a járőrök. Amikor a sofőr átadta az iratait, a kocsiból erős marihuánaszag érződött, ezért az egyenruhások átvizsgálták a 19 éves herendi fiatalember ruházatát és a járművét.

Nadrágzsebéből, egy simítózáras tasakból droggyanús növényianyag-maradvány és előre besodort cigaretták kerültek elő. Ezután a rendőrök előállították a fiatalt, és kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, amely pozitív eredményt jelzett - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
Tálas Péter: kettős célja volt Ukrajnának a kurszki hadműveletekkel

Tálas Péter: kettős célja volt Ukrajnának a kurszki hadműveletekkel

A Kurszk régióba történő ukrán benyomulás ugyan a háború menetét nem változtatja meg, de kellemetlen presztízsveszteséget okozott Oroszországnak - erről beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének egyetemi docense. Beszélt az európai fegyverkezés szerepéről is.
VIDEÓ
Betonfal előtt ácsorog a forint az adat után

Betonfal előtt ácsorog a forint az adat után

A héten a javuló piaci hangulat ellenére egyelőre nem tudott erősödni a forint az euróval szemben. Bár az amerikai recessziós félelmek elmúlni látszanak a hazai gazdaságról egyelőre nem érkeztek olyan hírek, amelyek a növekedési kilátások javulása felé mutatnának. A mai nap az USA-ból érkeznek ingatlanpiaci és fogyasztói bizalmi indexek, így érdekes lesz figyelni, hogy az adatok után elkezdődhet-e a forint erősödése.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×