eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Pexels.com

Négy év után a komposztjából került elő agyonvert üzlettársa holtteste - 9 év börtön

Agyonverte volt üzlettársát egy férfi Pest vármegyében, a Budapest Környéki Törvényszék 9 évre ítélte szerdán kihirdetett elsőfokú ítéletével - közölték a bíróság honlapján.

Az eljárás adatai szerint a vádlott és a sértett korábban egy gazdasági társaságban folytatott üzleti tevékenységet, de idővel kapcsolatuk megromlott. A vádlott úgy látta, hogy a sértett 2017-ben a külföldi megrendeléseket saját és üzleti partnerei tevékenysége körében, a maga hasznára fordította. Az üzleti kudarcok miatt a vádlott anyagi helyzete egyre rosszabb lett, és a sértett anyagi helyzete is megromlott.

A sértett 2018 áprilisában a vádlott házához ment. Vitatkozni kezdtek, a vádlott meglökte a sértettet, aki beverte a fejét, és ezt dühösen számon kérte a vádlottól, aki egy betonvas rúddal agyonverte.

Az áldozat maradványai négy évvel később, 2022. május 25-én kerültek elő a vádlott udvarán lévő, zöldhulladék tárolására alkalmas gödörből, ahova a vádlott rejtette a holttestet.

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés miatt emelt vádat az ügyben.

Szerdán a törvényszék a vádirati tényállással egyetértve a vádlottat emberölés miatt mondta ki bűnösnek, és 9 év börtönre ítélte.

Vádlott és védője felmentésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

A bíró elrendelte a vádlott letartóztatását a fellebbviteli bíróság jogerős döntéséig.

Címlapról ajánljuk
Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.

Robert Fico méltatta Orbán Viktor moszkvai útját

A szlovák kormányfő azt mondta, ha egészséges lenne csatlakozott volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×