eur:
394.99
usd:
367.8
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
sweet wine being poured into a wineglass, isolated  on white background
Nyitókép: igorr1/Getty Images

Több millió eurós kárt okozott egy bosszúálló spanyol nő - videó

Egy spanyolországi borászat pincéjében egy nő bosszúból kiengedett a tartályokból mintegy 60 ezer liter kimagasló minőségű bort, az okozott kár meghaladhatja a 2,5 millió eurót (csaknem 1 milliárd forint).

Az eset még februárban történt a Madridtól 150 kilométerre északra fekvő Castrillo de Duero településen. Az elkövetőt, aki a borászat korábbi alkalmazottja volt, pénteken vették őrizetbe - jelentette a spanyol média.

A nő azért állt bosszút, mert korábban elbocsátották a Bodegas Cepa 21 nevű ismert borászattól. A vállalkozást vezető José Moro azt mondta: megkönnyebbülést érez, amiért a tettest elfogták, de továbbra sem érti, hogyan követhetett el valaki ekkora "szentségtörést".

"Szomorú, hogy a szétlocsolt bor örökre elveszett, és nem élvezhette senki. A borászatnak okozott anyagi kárról nem is beszélve" - tette hozzá keserűen Moro.

Biztonsági kamerák felvétele szerint a nő hajnalban tört be a borászat pincéjébe, ahol láthatóan nagy helyismerettel közlekedett, és kevesebb mint egy perc alatt kinyitott öt bortartályt.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×