eur:
394.13
usd:
366.42
bux:
71817.89
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Rendőrségi kordon egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Az M1 értesülése szerint egy rendőr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegető - az eddigi információk szerint - felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. A robbantás során 6-7 ember sérült meg súlyosan. Az M1 tudósítója úgy értesült, hogy a robbantásban maga a robbantó is meghalt.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Emberölés Zuglóban – kiderültek a részletek

Megölte az anyját, majd begyógyszerezte magát a gyanú szerint egy 51 éves férfi Budapesten.

Egy nő tett bejelentést kilenc nappal ezelőtt, hogy nem tudta az édesanyját elérni, ezért felkereste zuglói lakásán, ahol holtan találta – írja a police.hu.

A fővárosi rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, melynek során kiderült, hogy a 69 éves nő halálát bántalmazás okozta. A budapesti nyomozók két és fél órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, áldozat 51 éves fiát, akit az angyalföldi lakásán találtak meg eszméletlen állapotban.

A férfi begyógyszerezte magát, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték. S. Tibort csak egy héttel az eset után tudták kihallgatni. A férfi nem ismerte be a bűncselekményt. A férfit őrizetbe vették, a Fővárosi Főügyészség indítványozta az őrizetbe vett férfi letartóztatását azzal, hogy a kényszerintézkedés helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelöljék ki.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×