eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Facebook/ Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet

Panelje ablakából kilógatott kábellel töltötte elektromos autóját egy óbudai kocsitulajdonos

Az elektromos hosszabbító kábelt egy emeleti ablakból lógatták ki az esős időben az autóhoz.

Január 16-án, a késő délutáni órákban a rendőrség és a közterület-felügyelet járőrei arra lettek figyelmesek, hogy a budapesti Szőlő utcai lakóház parkolójában egy elektromos autót élet- és balesetveszélyesen töltenek – derül ki a Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet Facebook-posztjából.

Egy III. kerületi lakos esőben, a lakótelepi lakása ablakából vezetett ki egy hosszabbítót, amivel a parkolóban álló autóját töltötte. A kábelt felügyelet nélkül, a vizes járdán keresztül engedte ki az autóig.

Mivel elektromos berendezéseket közterületen csak az illetékes szakhatóság engedélyével lehet használni, és csak az erre vonatkozó szabványoknak megfelelő eszköz alkalmazható, ezért a járőrök utánajártak, ki a felelős ezért. A jármű tulajdonosát telefonon értesítették, megvárták, és a helyszínen igazoltatták.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×