eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 4. vasárnap Dominika, Domonkos
Nyitókép: YouTube/PoliceHungary/Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A zsaruk is meglepődtek azon, ami a tatabányai rendőrség előtt történt - videó

Nem mindennapi jelenet játszódott le hétfőn.

Az eligazító helyiségben lévő rendőrök január 23-án reggel a közterületi kamerán egy autóra lettek figyelmesek, ami szabálytalanul leparkolt a rendőrségi épület előtt lévő szolgálati parkolóba. A sofőr a jármű első gumiabroncsaival nekiütközött az útpadkának, majd megállt.

A járőrök azonnal kérdőre vonták a férfit, aki elmondta nekik: azért jött, hogy feladja magát, ugyanis – ahogy fogalmazott – nem méltó arra, hogy ittasan vezessen. Azt is elmondta, hogy nagy mennyiségű alkoholt ivott, mielőtt a volán mögé ült. Állítását a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is igazolta.

A 65 éves helyi lakos ellen ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak, vezetői engedélyét pedig elvették. Emellett 10 000 forint bírságot is kiszabtak részére, mivel a vezetés közben nem használta a biztonsági övét.

Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf hatalmas hajrával olimpiai bajnok

Milák Kristóf hatalmas hajrával olimpiai bajnok

A magyar úszó 9 századdal nyerte meg a 100 m pillangót Párizsban.

Ez a felfedezése átírhatja a földi élet történetét

Különleges fémes göröngyökre bukkantak kutatók a Csendes-óceán mélyen, amelyek oxigént állítanak elő. A felfedezés teljesen átírhatja a földi élet kialakulásnak eddigi teóriáját, és új alapokra helyezheti a Földön kívüli élet utáni kutatást is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 3. 07:40
×
×
×
×