eur:
394.84
usd:
367.72
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Metal police handcuffs isolated on black background, copy space, 3d illustration
Nyitókép: Rawf8/Getty Images

Alvást színlelt a feltört kisbusz anyósülésén

A rendőröket nem lehet ilyen trükkel átverni.

Az V. kerületi rendőrkapitányság lopás miatt eljárást indított egy 48 éves férfival szemben, aki hétfő hajnalban egy kezére tekert lánccal verte be egy kisbusz ablakát, majd beszállt és kutakodni kezdett; miután megzavarták, úgy gondolta, alvó embernek tetteti magát, beült az anyósülésbe.

A rendőrök kisvártatva odaértek, és elfogták a magát trükkösnek gondoló férfit, aki elismerte a rongálást, de egyebet nem, mondván, csak aludni akart egyet a buszban - derül ki a Police.hu beszámolójából.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 05:15
×
×
×
×