eur:
397.47
usd:
363.53
bux:
71554.39
2024. augusztus 8. csütörtök László
Nyitókép: Police.hu

Ittasan és bódultan autózott, jogsi és kötelező nélkül, de egy 20 centis kés volt nála

Hat bűncselekményt és szabálysértést követett el egyszerre az autós, de a miskolci rendőrök még azelőtt kiszűrték a forgalomból a járművezetőt, mielőtt balesetet okozott volna.

Nem sok mindent bízott a véletlenre a miskolci járművezető: hatszorosan hívta ki maga ellen a sorsot, illetve a rendőröket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei 2022. január 6-án végeztek közúti ellenőrzést. Ennek során a Miskolc, Keleti úton megállítottak egy járművet, majd az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr vezetői engedélyét már egy éve bevonták, a járművezetéstől eltiltották, az autóra nem kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást.

A fentieken túl egy több mint 20 centiméter pengehosszúságú kést – mint közbiztonságra veszélyes eszközt – tartott a vezetőülés alá rejtve, illetve mind a légalkohol mérő, mind a kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt és járművezetés bódult állapotban bűncselekmények, illetve az elkövetett egyéb szabálysértések miatt büntető és szabálysértési eljárást indítottak.

Címlapról ajánljuk
Elképesztő dráma után elődöntős a férfi pólóválogatott

Elképesztő dráma után elődöntős a férfi pólóválogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott fordulatos mérkőzést játszott az olaszokkal a párizsi olimpia negyeddöntőjében. Mindkét csapatnak volt esélye megnyerni a meccset a rendes játékidőben, végül 9-9 után ötméteresek döntöttek. Vogel Soma háromszor is védett, a mieink pedig ötből négy büntetőt belőttek, így készülhetnek a horvátok elleni elődöntőre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×