eur:
399.24
usd:
360.48
bux:
73696.46
2024. október 2. szerda Petra
SANTA FE, NEW MEXICO - OCTOBER 22: A sign directs people to the road that leads to the Bonanza Creek Ranch where the movie Rust is being filmed on October 22, 2021 in Santa Fe, New Mexico. Director of Photography Halyna Hutchins was killed and director Joel Souza was injured on set while filming the movie Rust at Bonanza Creek Ranch near Santa Fe, New Mexico on October 21, 2021. The films star and producer Alec Baldwin discharged a prop firearm that hit Hutchins and Souza. (Photo by Sam Wasson/Getty Images)
Nyitókép: Sam Wasson/Getty Images

Alec Baldwin drámai nyilatkozatot tett a tragikus haláleset ügyében

Alec Baldwin azt állítja, hogy nem húzta meg a ravaszt a Rust forgatásán.

Egy tévéinterjúban Alec Baldwin azt állította, hogy nem húzta meg annak a kellékfegyvernek a ravaszát, amely elsült a Rust című westernfilmjének forgatásán, kioltva az operatőr életét és megsebesítve a rendezőt.

"Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire és húznám meg a ravaszt. Soha" - mondta az ABC televíziónak adott interjújában, amelyet helyi idő szerint csütörtök este fog bemutatni a csatorna, de szerdán nyilvánosságra hozott részleteket belőle.

Baldwin először adott interjút azóta, hogy október 21-én eldördült a lövés a forgatás próbáján.

A nyomozóhatóságok korábbi közlése szerint Baldwin úgy tudta, hogy a fegyver biztonságos, és folyik a vizsgálat annak kiderítésére, hogyan került éles lőszer a kellékfegyverbe.

Az ABC által szerdán bemutatott interjúrészletben Baldwin könnyekben tör ki, amikor a lelőtt operatőrről, Halyna Hutchinsról beszél.

A kérdésre, hogy miként került éles lőszer a jelenet forgatásának helyszínére, azt válaszolta, hogy elképzelése sincs. "Valaki éles lőszert tett a fegyverbe, egy lőszert, amelynek nem lett volna szabad ott lenni a helyszínen" - hangoztatta.

A baleset a westernfilm egyik jelenetének próbáján történt az új-mexikói Bonanza Creek farmon. Baldwin játssza a főszerepet a fimben, amelynek egyben producere is. Baldwinnak Dave Halls rendezőasszisztens azt mondta, hogy a fegyver vaktölténnyel van töltve.

Az ABC a jövő héten egy kétórás műsorban mutatja be részletesen a nyomozást.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 1. 21:30
×
×
×
×