eur:
394.64
usd:
365.41
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: police.hu

Pest megyei drogkereskedőkre csaptak le a rendőrök - videó

Eredményes volt az akció, 11 ember fogtak el.

Öt Pest megyei ember ellen indított kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt eljárást a rendőrség; egyiküktől 15 millió forint értékű drogot foglaltak le - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A többhónapnyi információgyűjtés után szervezett akcióban, két nap alatt tíz helyszínen fogtak el tizenegy embert. Közülük ötöt kábítószer-kereskedelemmel, hatot fogyasztással gyanúsítanak.

A Készenléti Rendőrség műveleti egységei és a megyei főkapitányság 25 autóval, 50 rendőrrel vettek részt az akcióban Dunaharasztiban, Dunavarsányban, Taksonyban és Ráckevén.

Azt írták, a 49 éves A. Ferenc K. Zoltántól és J. Balázstól szerezte be "illegális raktárkészletét". A. Ferenctől 5,4 kilogramm speedet, 350 gramm marihuánát, 10 gramm kokaint, 170 gramm hasisgyantát foglaltak le, valamint gáz- és riasztófegyvereket is találtak nála.

Mint ismertették, a rendőrök társaitól dohányőrlőket, simítózáras tasakokat, növényi származékokat, massza állagú kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×