eur:
394.63
usd:
364.53
bux:
71150.53
2024. július 9. kedd Lukrécia
Nyitókép: Pexels.com

Saját élettársát futtatta, ha szükség volt, „területvédelmet” is ellátott

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség üzletszerű kerítés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

A vádirat szerint a férfi 2019 februárja és 2020 júliusa között az élettársát és egy másik nőt prostituáltként futtatta, rendszeres hasznot remélve közreműködött abban, hogy a prostituáltak és „ügyfeleik” találkozhassanak, illetve hogy a prostituáltak szexpartner kereső internetes oldalakon hirdessék magukat.

A kerítéssel vádolt férfi többször közvetített is az örömlányok és a „kuncsaftok” között, koordinálta, hogy melyik „vendég” melyik prostituálttal találkozzon. A vádlott intézte a prostituáltak internetes hirdetéseit, ingatlanokat biztosított az együttlétekhez, többször szállította is az örömlányokat a találkozókra.

A prostituáltak a vádlott és az élettársa kiskunhalasi házában is fogadták rendszeresen a „kuncsaftokat”, de előfordult olyan is, hogy a vádlott Kalocsán foglalt apartmant.

A vádlott az általa futtatott prostituáltakat a bevételeikről elszámoltatta, illetve

ő határozta meg, hogy a szexuális szolgáltatásokért mennyi pénzt kérjenek.

Ha szükséges volt, „területvédelmet” is ellátott: egyszer egy ismeretlen örömlánnyal közölte, hogy ő egy „strici” és burkolt fenyegetés mellett arra hívta fel, hogy Kiskunhalason ne dolgozzon tovább, mert rontja az „üzletét”.

Az egyébként vagyontalan vádlott az örömlányok keresményéből élt,

kitartatta magát, a prostituáltak futtatásából legalább 1,8 millió forint jövedelmet szerzett

– olvasható a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

A vádlott jelenleg más bűnügyben jogerősen kiszabott börtönbüntetését tölti. A járási ügyészség a visszaesőnek minősülő vádlottat üzletszerű kerítés bűntettével, hozzátartozó sérelmére elkövetett kerítés bűntettével, valamint kitartottság bűntettével vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben azzal, hogy a gazdagodása erejéig a vagyonát is el kell kobozni. A vádlott bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapról ajánljuk
Németország szerint Európa nyert Franciaországban, de a káosz korszaka jön

Németország szerint Európa nyert Franciaországban, de a káosz korszaka jön

Német kormánypárti és konzervatív ellenzéki visszafogott derűláttással értékelték a francia nemzetgyűlési választások eredményét. Általános megítélés szerint az eredmény jó hír Európának, ugyanakkor Franciaország nehéz időszak előtt áll. Eltérő ugyanakkor Emmanuel Macron szerepének megítélése.

Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.09. kedd, 18:00
Kalas Vivien
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense
Vegyes zárás az amerikai tőzsdéken

Vegyes zárás az amerikai tőzsdéken

Jelentősen alulteljesítő ma az egyébként vegyes európai hangulatban a magyar tőzsde, miután a kormányinfón ma bejelentették, hogy új különadókat vezet be a kormány. A bankszektorban nem változik a bankadó mértéke, de megemelik a tranzakciós illetéket és "devizaváltási illeték" néven egy teljesen új adót is kivetnek. "Az energiaszektorra és a multinacionális cégekre kivetett extraprofitadó – ide értve a kiskereskedelmi adót is – nem csökken" - derült ki a mai kormányinfón. A bejelentések hatására nem meglepő módon esik az OTP és a Mol árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×