eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Brutális állatkínzás Kecskeméten

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki seprűnyéllel megvert és megvakított egy kutyát, valamint baltával bántalmazta saját pónilovát Kecskeméten 2019-ben - közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész.

Gyugyi Csilla közleménye szerint a vádlott egy este ittasan gyalogolt, amikor észrevett egy udvarról kiszökő kutyát. Amikor a kutya visszament az udvarra, a férfi követte, s egy seprűnyéllel az állat fejét és testét nagy erővel többször megütötte, majd távozott.

A bántalmazás miatt az állat a bal szemét elvesztette, és koponyacsontja is eltört, sérüléseinek súlyossága miatt pedig az állatorvosnak el kellett altatnia.

A vádlott májusban saját pónilovát is bántalmazta, amikor szintén ittasan feldühödött. A férfi egy fejszével sebesítette meg a ló hátát.

A bántalmazás a kutyának és a lónak is nagy fájdalmat, különös szenvedést okozott - írta a főügyész.

A Kecskeméti Járási Ügyészség állatkínzás miatt emelt vádat a férfi ellen, és elzárás kiszabását, valamint a balta elkobzását indítványozta. A büntetett előéletű férfi szabadlábon védekezik - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×