eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Pixabay

Forgalommal szembe hajtott az M6-oson, és ez még nem minden

Fél órán belül azonosították.

A rendelkezésre álló adatok szerint kedd délelőtt az M6 autópálya külső sávjában Százhalombatta irányából Érd felé közlekedett egy idős asszony a forgalommal szemben. A vele ellentétes irányba haladó, szabályosan közlekedő gépkocsi sofőrje – hogy az ütközést elkerülje –, satufékezett, majd az elakadásjelzőt is bekapcsolta. A mögötte közlekedő jármű vezetője azonban az autónak ütközött, majd a bal oldali szalagkorlátnak csapódott – olvasható a Police.hu-n.

A két sofőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, mindkét kocsiban milliós nagyságú anyagi kár keletkezett.

A balesetet okozó nő nem állt meg segítséget nyújtani, megfordult autójával és elhajtott.

A helyszínre érkező rendőrök fél órán belül azonosították a közlekedési balesetet előidéző gépkocsit, valamint annak tulajdonosát. A 77 éves asszonyt a gárdonyi egyenruhások ercsi lakóhelyén érték utol, aki a cselekmény elkövetését szóban elismerte. Elmondása szerint Százhalombattánál hajtott fel az M6 autópályára a forgalommal szemben. Annak ellenére, hogy látta a történteket, megfordult, majd ercsi otthonáig meg sem állt.

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×