eur:
395.32
usd:
368.55
bux:
71546.57
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Pixabay

Úgy ölt (majdnem) a teherautós, hogy nem is látta - videó

Semmi esélyt nem hagyott a mögötte haladó autósnak, sem kivilágítva, sem felprizmázva nem volt. Van rá egy "megfejtés", hogy miért nem.

"Ennél elrettentőbb videót nehéz elképzelni a látni és látszani fogalomra…" - ezzel a felütéssel közölt egy veszélyes éjszakai közúti szituációt a Budapesti Autósok portál.

Mint a felvételen látszik, egy kivilágítatlan teherautóba hatalmas sebességgel csapódott bele a felvételt készítő autó.

A portál hangsúlyozza, hogy a 2012 után gyártott autók esetében fokozottan fontos elinduláskor azonnal felkapcsolni a tompított fényszórót rossz látási viszonyok idején, mert e járműveknél, a legtöbb esetben csak elöl indul el automatikusan a menetfény, ráadásul a műszerfal is alapból világít.

Aki nem kapcsol, hátulról észrevétlen marad.

Arról nincs információ, hogy a kamerás autóban ülőknek mi lett a sorsa, ám a közösségi médiában közzétett ugyanezen felvétel alatt többen lejegyeztek hasonló, halálos kimenetelűnek bizonyuló esetet.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×