eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: police.hu

Budikat lopott egy nő Tolna megyében

A Nagydorogi Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy pusztahencsei nővel szemben folytattak lopás miatt.

Egy férfi tett feljelentést ismeretlen személy ellen, aki március végén megbontotta a Pusztahencse külterületén levő gyümölcsöst határoló kerítést, és a területről ellopott kettő darab fából készült mobil illemhelyet.

A cselekmény elkövetése kapcsán rövid időn belül a nagydorogi rendőrök látókörébe került egy pusztahencsei nő, akit a nyomozók elszámoltattak, és a településen levő ingatlanjainak udvarán megtalálták az ellopott WC-ket, melyek közül az egyiket már összedarabolták.

Az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nő nem tett vallomást, azonban arra nem adott magyarázatot, hogy az építmények hogy kerülhettek a tulajdonában levő házak udvarára.

Az ügy vizsgálatát a nagydorogi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×