eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Fonyó Gergely rendező (b) és a Gondnok szerepét alakító Szilágyi István beszélget  a Gézengúzok című, a Duna TV és Next Station Production által készülő új 11 részes ifjúsági tévéfilmsorozat forgatásán Budapesten, a XI. kerületi Mezőkövesd utcában. A sorozat egy középiskola hétköznapjait mutatja be. A diákok között Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Milliós csekkel csengetett a postás Szilágyi István özvegyénél

A család elképesztő méretű adósságot halmozott fel, most egy újabb tartozásra derült fény.

Tragédiák sora került felszínre azóta, hogy Szilágyi Istvánt, az ismert színészt a gyanú szerint saját otthonában megölte a fia. A felújítás alatt álló budapesti otthonában élő család több tízmilliós adósságot halmozott fel, eredetileg úgy tűnt, hogy csak a ház renoválására felvett hitel duzzadt kezelhetetlenné, de a haláleset óta sorra érkeznek a számlák és csekkek.

Eddig egy 430 ezer forintos közüzemi számlatartozásról és egy 60 ezres NAV-elmaradásról kapott értesítést az özvegy, de a napokban egy több mint kétmillió forintról kiállított számlalevelet vett ki a postaládából. A horribilis összegű számla részletezőjéből kiderült: a vízművek és a csatornázási művek behajtócége követeli pénzét, mert 2016 óta egyetlen, az özvegy nevén lévő közműszolgáltatás után sem fizettek egy fillért sem – írja a Ripost.

Ráadásul az előzetesben lévő fiú nevére is folyamatosan érkeznek a fizetnivalók, mert a férfi több cégnek is megengedte, hogy székhelyként használja az ingatlant, ami még több bonyodalmat okoz. A gyilkosság feltételezett elkövetője ráadásul hiteleket vett fel magánszemélyektől is, akik most az özvegytől követelik a pénzüket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×