eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: police.hu

Földre rántottak és megvertek egy nőt egy fővárosi megállóban

Brutális rabló csapott le a pesterzsébeti HÉV-megállónál.

Egy ismeretlen férfi 2020. április 11-én 20 óra 30 perc és 20 óra 47 perc között Budapesten a XX. kerületben a Pesterzsébet felső HÉV megállónál leszólított egy nőt, aki nem állt szóba vele. A támadó ekkor a nőt a hajánál fogva földre rántotta, többször megütötte és megfenyegette, aminek a hatására a nő odaadta a pénztárcáját - írta az esetről a police.hu. A férfi ezután a Helsinki út irányába elszaladt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/641/2020. bűnügyi számon rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrök az alábbi fantomkép alapján keresik a feltételezett elkövetőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×