eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: police.hu

Megdöbbentő információ a terézvárosi gyilkosságról

Egy 41 éves nő követhette el az emberölést, 15 óra alatt elfogták a rendőrök.

Elfogták a Bajza utcai pénteki gyilkosság feltételezett elkövetőjét, egy 41 éves nőt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 17-én 18 óra 25 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, a VI. kerületi Bajza utca egyik lakásában egy elhunyt férfit találtak.

A BRFK rendőrei a helyszínen szemlét tartottak, és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A terézvárosi járőrök személyleírás alapján április 18-án 8 óra 50 perckor Budapesten, a Nyugati téren elfogtak és előállítottak egy 41 éves budapesti nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya T. Olga ellen emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. Kihallgatása folyamatban van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Kiderült, mi a gond a magyar fogyasztással

Kiderült, mi a gond a magyar fogyasztással

Az inflációs válság jelentősen sújtotta az alacsony jövedelmű háztartásokat Magyarországon, ahol az élelmiszerárak drasztikus emelkedése miatt a fogyasztás visszaesett. Bár a reálbérek közel 10%-kal nőtnek idén, a kiskereskedelmi forgalom csak mérsékelten emelkedett, mivel sokan inkább megtakarítják jövedelmüket. Az MNB friss elemzése szerint a magasabb jövedelmű rétegek élvezték a legnagyobb jövedelemnövekedést, különösen a vállalkozói jövedelmek és megtakarításokból származó bevételek révén. Az alsó jövedelmi ötöd háztartásainak reáljövedelme jóval kisebb mértékben nőtt, ami súlyosbítja a gazdasági egyenlőtlenségeket. Magyarország fogyasztásnövekedése viszont ezzel együtt is európai összehasonlításban a középmezőny élén áll.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×