eur:
394.86
usd:
366.42
bux:
71519.53
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Sportágválasztó.hu

Megszólalt az ultrafutónő erőszakos támadója

Legbelül tudja, hogy nincs bocsánat arra, amit tett - mondja a férfi, aki még tavaly ősszel megtámadott egy futónőt.

Nem jogerősen 4 év 6 hónap letöltendő fogházra ítélték a Makai Viktória futónőt tavaly októberben megtámadó és erőszakkal szexre kényszerítő H. Istvánt. A 38 éves férfi, akit fél év letartóztatás után házi őrizetbe helyeztek, a Borsnak adott interjúban azt állítja, nem tudja, mi történt vele azon az estén, amikor egy céges buliból hazafelé kerékpározva megtámadta a futónőt.

"Mintha belém költözött volna valami és kényszerített, hogy tegyem meg a szörnyűséget. Utána már csak a menekülésre emlékszem" - mondta a férfi, aki többször megütötte a nőt, és csak azért nem tudta megerőszakolni, mert közben a helyszínre ért a futónő férje.

A támadó a nadrágját és a hátizsákját hátrahagyva menekült el, és azt mondja, a biciklizés közben tudatosult benne, hogy mit tett.

"Félelem és idegeskedés lett úrrá rajtam. Hazaérve vérzett a lábam, a páromnak nem mertem beszélni, előle a kertben bújtam el, a rendőrök elől pedig a hűtő mögé rejtőztem, nem tudtam gondolkodni.

A szomszéd kutya ugatásából és az elemlámpák fényének közeledéséből tudtam, hogy megjöttek értem a rendőrök. Mindeközben a lányom a szobában aludt" - mondta az interjúban, és arról is beszélt, hogy a börtönben fenyegették, sanyargatták és megalázták a rabtársai.

Az eljárás elején levelet küldött áldozatának, mint mondta, bocsánatot kért, s kifejezte, hogy nem önmaga volt a támadás idején. "Legbelül tudom: a tettemet nem lehet megbocsátani" - mondta a támadó.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Fontos bejelentést tett Zelenszkij, ami Magyarország orosz gázszerződését is érintheti

Fontos bejelentést tett Zelenszkij, ami Magyarország orosz gázszerződését is érintheti

Orosz helyett azerbajdzsáni gázt szállítana Ukrajna a jövő évtől a saját tranzitvezetékein, és erről, illetve egyéb lehetőségekről már zajlanak az egyeztetések – ezt a fontos bejelentést tette a Bloombergnek adott szerdai interjúban Volodimir Zelenszkij. Az ukrán elnök szavai afelé mutatnak, hogy Magyarország kisebb, évi 1 milliárd köbméteres, hosszú távú orosz gázvásárlási szerződését át kellene írni, és ez megerősíti a Portfolio múlt heti elemzését, amelyben azt vázoltuk, hogy hamarosan széteshet a magyar-orosz gázvásárlási struktúra jelenleg ismert formája.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×