eur:
394.83
usd:
367.45
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Police.hu

Garázdaság a Balatonnál

Kiabált, fenyegetőzött, majd letörte egy autóról az ablaktörlő lapátokat a badacsonytomaji férfi.

Garázdaság és rongálás miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon egy 57 éves badacsonytomaji férfi ellen.

Augusztus 3-án, szombat este állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint Badacsonytomajon egy helyi lakos sérelmezte, hogy az ingatlana elé parkol egy autó.

Ezt követően a háza közelében lévő vendéglátóhelyre ment, ahol hangosan kiabálva kereste a jármű tulajdonosát, fenyegetőzött, majd az autót több helyen megrongálta. A kiérkező járőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap otthonában elfogták az 57 éves férfit, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra.

A badacsonytomaji lakost a nyomozók 2019. augusztus 4-én gyanúsítottként kihallgatták, ellene garázdaság és rongálás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×