eur:
394.8
usd:
365.38
bux:
71576.28
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Csúnyán megvezették az idős hölgyet – videó

Kattant a bilincs a négy elkövető kezén.

V. Erika, H. Matild, B. Miklós és K. Róbert június végén jelent meg a biatorbágyi sértett lakásánál. A 37 éves H. Matild a csengetésre ajtót nyitó időskorú sértettnek egy kórház munkatársaként mutatkozott be és

azt mondta neki, hogy a lánya balesetet szenvedett,

a kórházi ellátásra pedig pénzt kért – számolt be a Police.hu.

A 88 éves sértett elhitte a kitalált történetet és

több millió forintot adott át a csalónak,

aki ezt követően egy pénzzel teli borítékot is kivett az idős nő kezéből, majd kiszaladt a házból és társaival együtt elmenekült a helyszínről. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségen.

A két jászladányi és a két érdi lakost a rendőrök – az eset után két nappal – otthonukban elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra és – őrizetbe vételük mellett – csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A rendőrök a gyanúsítottaknál végzett kutatás során az eltulajdonított pénz egy részét megtalálták és lefoglalták, valamint további nyomozati cselekmények során készpénzt, műszaki cikkeket és gépjárműveket foglaltak le a vagyonvisszaszerzés biztosítása érdekében.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×