eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pixabay

Kamudrog az Erzsébetvárosban - lecsaptak az árusokra a rendőrök

Liszt, sütőpor és majoránna keveréke volt a csomagban. A kamudílerek valódi kokaint fogyasztottak.

A rendőrök elfogtak két férfit, aki Budapest VII. kerületében úgynevezett drognak látszó port adott el - tájékoztatott honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A gyanú szerint egy 26 és egy 29 éves férfi a belvárosban rendszeresen kínált eladásra alufóliába csomagolt lisztet, illetve sütőport kábítószerként. A két budapesti férfi hétfő este a Kazinczy utcában leszólított egy háromtagú társaságot, és egyiküket megkínálta a fehér porral, amit ő el is fogadott.

A két férfit, akinél alufóliába csomagolva liszt, sütőpor és majoránna keveréke volt, elfogták. A rendőrök megtalálták a falrésekbe rejtett többi kamudrogadagot is.

Mivel a gyorsteszt azt jelezte, hogy a két férfi kokainozott előzőleg, a VII. kerületi nyomozók kábítószer birtoklása és üzletszerűen elkövetett csalás vétségének kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Meglepetésszerű eredmény született a magas részvétellel lezajlott francia nemzetgyűlési választások második fordulójában. Bár szinte minden felmérés a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés győzelmét jósolta, az exit pollok szerint a baloldali pártok összefogása, az Új Népfront szerezte meg a legtöbb mandátumot, második helyre pedig az Emmanuel Macron elnök mögötti centrista Együtt formáció futott be. Úgy néz ki, a „republikánus front”, vagyis a baloldali és centrista jelöltek egymás javára történő visszalépése működött, és ezzel sokadszorra sikerült megakadályozni a szélsőjobboldal győzelmét. Az exit pollok alapján becsülhető erőviszonyok ugyanakkor azt mutatják, az abszolút többség senkinek nem lesz meg, ami bizonytalan helyzetet idézhet elő Franciaországban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×