eur:
394.45
usd:
365.3
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Rendőrök elvezetnek egy férfit a budapesti Fészek Kulturális Központból, ahol razziát tartottak 2019. április 19-én. Hat embert állítottak elő kábítószer birtoklása gyanúja miatt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Újabb razzia a budapesti szórakozóhelyen

A rendőrök hat főt állítottak elő kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt.

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei pénteken reggel rendőri intézkedés keretében bementek egy Budapest V., Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyre.

A rendőrök a szórakozóhelyen 19 fővel szemben intézkedtek, akik közül hat főt kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt előállítottak a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságára.

Az intézkedő rendőrök a szórakozóhelyen több személynél kábítószergyanús anyagot találtak, amelyet lefoglaltak. Az előállított személyekkel szemben, akiknél a kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott, az eljárás folyamatban van - közölte a rendőrség.

Az intézkedés a budapesti Fészek Kulturális Központban történt, ahonnan múlt héten 47 embert vittek el kábítószer birtoklásának gyanúja miatt.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×