eur:
394.45
usd:
365.3
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Rendőrségi intézkedés a főváros V. kerületében, a Kossuth Lajos utcában 2019. április 14-én. A rendőrség 47 embert állított elő egy V. kerületi szórakozóhelyről kábítószer-birtoklás gyanúja miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Razzia az ötödik kerületben: csaknem 50 embert állítottak elő

A rendőrég egyelőre annyit közölt, hogy összesen 47 embert állítottak elő kábítószer birtoklás gyanúja miatt, de azt, hogy pontosan melyik belvárosi szórakozóhelyen hajtották végre az összehangolt rendőrségi akciót, nem közölték.

Sajtóhírek szerint Budapesten, a belvárosi Fészek Kulturális Központban zajlott órákig az intézkedés. A 24.hu úgy tudja, hogy mintegy tíz rendőrautó volt a helyszínen, ahová már szombat este is kiszálltak.

Mint arról a rendőrség korábbi közleménye alapján az Infostart is beszámolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei összehangolt akció keretében intézkednek Budapesten az V. kerületben, egy Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyen.

A 24.hu portál úgy tudja, hogy a budapesti Fészek Kulturális Központot szállták meg a rendőrök, miután több szülő is jelezte, hogy a gyermeke rosszul lett az éjszakai buli után. A szórakozóhelyen a FullOn Lovers Night elnevezésű rendezvény zajlott szombat éjféltől vasárnap délelőtt 11 óráig.

A portál értesülései szerint a rendőrség már éjszaka is razziázott a helyszínen, akkor több embert elvittek, miután kábítószert találtak náluk.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×