eur:
393.46
usd:
362.9
bux:
71116.31
2024. július 8. hétfő Ellák
Rendőrségi kordon egy családi ház előtt a Komárom-Esztergom megyei Ácson, a Dózsa György úton, ahol az MTI értesülése szerint családi tragédia történt; a helyszínen négy holttestet találtak: két gyermeket, egy férfit és egy nőt. Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy egy késsel ölték meg a két kiskorú gyermeket, a férfi és nő pedig akasztás következtében vesztette életét.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Tíz évet kapott a felsőzsolcai csecsemőgyilkos

A kerti vécében hozta világra, majd magára hagyta újszülöttjét az asszony. A gyermek meghalt az ellátatlanság következtében. Az ítélet nem jogerős.

Nem jogerősen 10 év szabadságvesztéssel sújtotta a Miskolci Törvényszék azt a 42 éves felsőzsolcai asszonyt, aki a kerti vécében világra hozta, majd magára hagyta újszülöttjét 2017 májusában. A gyermek meghalt az ellátatlanság következtében - írja a Borsodhír.

A vádlott a családjával Felsőzsolcán élt, amikor 2016 őszén eltitkolta a terhességét a családja elől. Testalkata változásait és fájdalmait gyomorbántalmakkal indokolta, de orvoshoz sosem fordult.

A nő a vécében szülte meg a gyermeket, akit nem látott el és ehhez segítséget sem kért senkitől. Az ellátatlan újszülöttet az emésztőgödörbe dobta. Az asszony kizárólag ezt követően kért segítséget, mert erősen vérzett.

Miután a mentő kórházba vitte, megállapították, hogy néhány órával azelőtt gyermeket szült. Az újszülöttet a rendőrség másnap találta meg az emésztőben.

Címlapról ajánljuk
Megvannak az új Patrióták Európáért frakció céljai a következő öt évre

Megvannak az új Patrióták Európáért frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×