eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Politikus lett volna a magyar bérgyilkos következő áldozata

50 ezer eurót ajánlottak fel D. Csabának egy szerb politikus megöléséért.

Prágában fogták el a napokban a 39 éves D. Csabát, egy ismert bérgyilkost. A vajdasági férfi az Alo szerb lap információi szerint egy szerb politikussal akart végezni. A portál szerint a célszemély likvidálásával egy másik politikus bízta meg, a sikeres akcióért pedig 50 ezer eurót, azaz közel 16 millió forintot ajánlott fel.

A cseh rendőrök fegyvereket, hangtompítót, hamis iratokat és egy parókát találtak nála, amikor rajtaütöttek egy háromcsillagos prágai szállodában - írta a Blikk.

D. Csabát a magyar, a szerb és a holland rendőrség összefogásával sikerült kézre keríteni. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik országban állítják bíróság elé.

A férfi követhette el a tavaly szeptemberi újpalotai üzletember-gyilkosságot a Pólus Center mögötti parkolóban. Január 5-én a nyílt utcán ő lőhette fejbe Belgrádban Nebojša Markovićot, a holland rendőrség pedig azután tűzött ki közel 7 millió forintos vérdíjat D. Csaba fejére, hogy DNS-vizsgálattal igazolták, ő lőtt le tavaly július 30-án egy horvát maffiózót Amszeterdam egyik éttermében, hangtompítós fegyverrel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×