eur:
396.25
usd:
370.64
bux:
0
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Nyitókép: Pixabay

Dráma a bíróságon: rezzenéstelen arccal ült a 17 éves lány gyilkosa

Nézz rám, Roland! Mosolyogj úgy, mint a rendőrségen - mondta a kétségbeesett anya a lánya megölésével vádolt fiatalembernek. Megkezdődött a borsodnádasdi gyilkosság vádlottjának tárgyalása.

A múlt év végén emelt vádat a Borsod Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség a két évvel korábbi gyilkosság ügyében, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt.

A vádirat szerint a vádlott fiatalember a barátaival szórakozott, közben telefonon találkozót beszélt meg a vele baráti viszonyban lévő 17 éves lánnyal, akivel az esti órákban egy erdei ösvényen találkozott és együtt italoztak, beszélgettek. Összevesztek, a férfi többször ököllel arcon ütötte a lányt, aki elvesztette eszméletét. A fiatalember a védekezésre képtelen lányt lemeztelenítette, elvonszolta egy esővíz-elvezető árok mellé, ahol fejjel lefelé beledobta egy több mint két méter mély vízgyűjtő aknába, amelyben 40 cm magasan állt a víz. A lány telefonját is az aknába dobta, ruháját és táskáját magához vette, és hazament a lakására. A lány vízbe fulladt.

A Blikk beszámolója szerint a hétfőn megkezdődött első tárgyalási napon a megbilincselt fiatalember rezzenéstelen arccal hallgatta, amint az ügyész ismertette a vádiratot, míg az áldozat anyja zokogva hallgatta az ügyész szavait, majd odalépett a fiatalemberhez és azt mondta neki, "Nézz rám, Roland! Mosolyogj úgy, mint a rendőrségen!"

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×