eur:
396.41
usd:
371.01
bux:
70958.25
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Police.hu

Meglőttek egy külföldit kutyasétáltatás közben Mosonmagyaróvárnál

A rendőrségre szombat este érkezett a bejelentés arról, hogy két férfi összeverekedett Feketeerdőn - írja a police.hu.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy 59 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy előzetes szóváltást követően gázriasztó fegyverével egy esetben lövést adott le.

A járőrök adatgyűjtés során megállapították, hogy a két férfi kutyasétáltatás közben szólalkozott össze, majd ezután történt a verekedés és a lövés.

A lövöldözőt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy mielőtt sétáltatni vitte a kutyáját, magához vette gázriasztó fegyverét, hogy az esetleges idegen kutyatámadásoktól megvédje magát. Az utcán lett figyelmes a külföldi sértettre, aki szintén két, pórázon tartott kutyájával sétált.

A férfi úgy érezte, hogy a két kutya túl közel ment hozzá, ebből indult ki a veszekedés, majd a verekedés. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Brüsszeli figyelmeztetés: Magyarország súlyos kihívásokkal küzd

Brüsszeli figyelmeztetés: Magyarország súlyos kihívásokkal küzd

Magyarország strukturális problémákkal küzd, amely jól látszott a gazdasági teljesítmény heves kilengéseiben is. Továbbra is aggodalomra ad okot a korrupcióellenes keretrendszer és a jogalkotás minősége, ami negatív hatással van az üzleti környezetre. Mindezek, kiegészítve a szelektív ágazati különadókkal és állami támogatásokkal együttesen csökkentették a versenyt. Ezeken túl a helyreállítási források elvesztésének kockázata is fenyegeti a magyar gazdaságot – többek között ezek olvashatók ki az Európai Bizottság friss konvergenciajelentéséből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×