eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Gyilkosság egy kispesti munkásszállón

Szíven szúrta lakótársa a hajnalban hangoskodva hazatérő ukrán vendégmunkást.

Emberölés miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal a 30 éves debreceni munkással szemben, aki júliusban - szóváltást követően – szíven szúrta a hétvégi szórakozásból a kispesti munkásszállóba hazatérő ukrán társát.

A vádirat a debreceni vádlott és több munkás, köztük két ukrán férfi, egy szállóként használt kispesti családi házban laktak.

2018. július 9-én hajnalban a későbbi sértett és honfitársa egy hétvégi esti italozásból tért haza majd kimentek a családi ház teraszára ahol hangoskodtak és ezzel felébresztették a házban alvókat.

Hangos szóváltás alakult ki, amibe nem sokkal később bekapcsolódott az egyik emeleti szobában a hangzavarra felfigyelő vádlott is, aki egy 15 cm pengehosszúságú késsel támad a hangoskodókra és egyiküket nagy erővel, 13 centiméter mélyen szívtájékon szúrta. A sértett a kórházba szállítást követően életét vesztette. A korábban rablás miatt elítélt visszaeső vádlott letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×