eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Pixabay
Nyitókép: Pixabay

Tanúként hallgatták ki a meggyilkolt soroksári futó édesanyját

A nyomozók arra voltak kíváncsiak, ismerhette-e egymást R. Szilveszter és az öt éve gyászoló nő lánya.

Tanúként hallgatták ki a rendőrök az öt éve futás közben meggyilkolt soroksári nő édesanyját. Az asszony jogi képviselője, Surdy Miklós a Borsnak elmondta, ügyfelét arról faggatták, a család, illetve az áldozat, Gyurik Krisztina, illetve a család ismerhette-e a korábban a támadással gyanúsított R. Szilvesztert. A tanú az ezzel kapcsolatos kérdésekre határozott nemmel válaszolt, annak ellenére, hogy gyerekkorukban kifejezetten közel laktak a gyanúsítotthoz, és a lap információi szerint iskolába is a közelbe jártak.

Ismert, a gyilkossággal gyanúsított R. Szilvesztert csak öt évvel az események után azonosították az áldozaton és a helyszínen talált DNS-minták alapján. A büntetett előéletű férfi jelenleg - nyirokbetegsége miatt - a tököli rabkórházban gyógyul, de lapinformációk szerint kihallgatható állapotban van. A korábbi nyomozati szakaszban kérdésekre nem válaszolt.

Az ügyet tovább egyértelműsítheti, hogy az áldozat mobiltelefonja éveken át letétben volt R. Szilveszter korábbi őrzési helyén, Sopronkőhidán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×