eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Megölte a barátnőjét egy férfi Kapuváron

Előzetes letartóztatásba helyezték a 32 éves gyanúsítottat.

Előre kitervelten elkövetett emberölés gyanúja miatt jogerősen elrendelték egy férfi letartóztatását, aki július 27-én este megölte volt élettársát Kapuváron.

Az ügyészség szerint a férfi péntek este azért kereste fel korábbi barátnőjét, mert nem tudta feldolgozni szakításukat. Kést, fémdrótot és bálakötöző zsineget vitt magával. A házban veszekedtek, majd a férfi a bálazsinórral fojtogatta a nőt, aki elájult. Közben hazaért a sértett apja, aki segítséget hívott, közben a támadó elhagyta a helyszínt. A nőt kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

Havasiné Kulcsár Petra, a Győri Törvényszék szóvivője elmondta, hogy a gyanúsított bizonyítékokat igyekezett eltüntetni, ezért és az elrejtőzés veszélye miatt is rendelték el a férfi előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×