eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Összeugrasztották kutyáikat - véresre marcangolták egymást Miskolcon

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két miskolci fiatalemberrel szemben, akik összevesztek, majd az állatviadalokhoz hasonlóan kutyáikat egymásra uszították.

Állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 27 éves és egy 21 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsítottak 2017 júniusában szóváltásba keveredtek egymással, hogy melyikük kutyája szebb és erősebb. A vitát az állatviadalokhoz hasonlóan döntötték el, a négylábúakat egymásra uszították. A kutyák véresre marcangolták egymást, a küzdelmet pedig videóra vették.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×