eur:
394.73
usd:
368.11
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Előzetesben a kettős emberölés gyanúsítottja - videó

A Szolnoki Járásbíróság hétfőn harminc napra elrendelte annak a 25 éves fiatalembernek az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint február 19-én két férfit is halálra vert otthonaikban a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rákóczifalván. A végzés nem jogerős - közölte a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya.

A tájékoztatás szerint a férfit február 23-án, péntek este vették őrizetbe, és a nyomozás jelenlegi szakaszában aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

A végzés nem jogerős, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, amiről az ügyben másodfokon eljáró Szolnoki Törvényszék dönt majd - olvasható a közleményben.

Az előzetes letartóztatás elrendelése nem elítélés, csupán a gyanúsított személyi szabadságának ideiglenes bírói elvonása, amit a bíróság jelen esetben azért látott indokoltnak, hogy a gyanúsítottat megakadályozza a szökésben, a hatóságok előli elrejtőzésben illetve újabb bűncselekmény elkövetésében - szerepel a közleményben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint Rákóczifalván két férfit találtak holtan csütörtökön, a két szomszéd halálát idegenkezűség okozta.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×