eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Rejtélyek a Mosoni-Dunában talált egyetemista halála körül

Rejtélyek a Mosoni-Dunában talált egyetemista halála körül

A rendőrség kizárja az idegenkezűséget, de számos kérdésre nincs válasz.

A rendőrség továbbra is közigazgatási eljárásban vizsgálja annak az egyetemistának a halálát, akit hét hónappal eltűnését követően találtak meg holtan a Mosoni-Dunában. A folyó győr-belvárosi szakaszából - lakossági bejelentést követően - a tűzoltók egy autót emeltek ki, a hátsó ülésen pedig megtalálták a fiatalember holttestét. A férfi márciusban, a halála előtt még a diplomamunkáján dolgozott, az egyik szombaton buliba készült, előtte az albérletében három váltás ruhát kimosott, megfőzte a vasárnapi ebédjét, aztán többé nem látták - írja a Kisalföld.

A rendőrség közigazgatási eljárásban kezdte vizsgálni az ügyet, és a vizsgálat jelen állása szerint az idegenkezűség kizárható. Kérdések azonban a lap szerint maradtak: például az, hogy az autó vajon hol eshetett/csúszhatott bele a folyóba, hogyan kerülhetett a fiú a hátsó ülésre, halálát pontosan mi okozta, voltak-e utcai kamerafelvételek, amelyek esetleg rögzítették az esetet?

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×