eur:
385.84
usd:
354.74
bux:
0
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Sokkoló videó: így lövöldözött a rabló az M7-es benzinkútjain

Sokkoló videó: így lövöldözött a rabló az M7-es benzinkútjain

Beszámolt a csütörtök hajnali sorozatrablásról a rendőrség, sőt videót is közzétett, amelyen az látható, hogy a később öngyilkosságot elkövető férfi az egyik M7-es benzinkúton lövöldöz.

Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elmondta, hogy az elkövető hajnali 3 óra után néhány perccel jelent meg egy Audival egy budaörsi benzinkútnál, és fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat, majd a bevétel átadását követelte tőlük.

A férfi a pénz átvételét követően továbbhajtott a tárnoki lehajtónál található üzemanyagtöltő állomáshoz, majd fegyverével ott is készpénz átadására szólította fel a dolgozókat. Negyed órával később hajtott át Fejér megyébe, ahol a Váli-völgyi, valamint a velencei lehajtónál található benzinkutakat is kirabolta. A férfi követelésének nyomatékosítása érdekében minden helyszínen lövéseket is leadott, de a lövések miatt személyi sérülés nem történt.

A férfi a megszerzett pénzzel az M7-es autópályán Siófokig menekült, majd végül a 7-es számú főúton haladt vissza, Székesfehérvár felé. Pest, Fejér és Somogy megye rendőrei követték a férfit, aki menekülése során Székesfehérváron, a 63-as és a 8-as főút kereszteződésében található körforgalomban balesetet szenvedett, a járművével tovább közlekedni már nem tudott, majd egy vadászfegyverrel 4 óra 20 perc körül öngyilkosságot követett el.

Kiderült, hogy a bűncselekmények elkövetője egy 18 éves bonyhádi lakos, aki előző este öngyilkossági szándékú búcsúlevelet hagyott hátra, majd magához vette édesapja engedéllyel tartott fegyvereit, valamint lőszereit, és távozott otthonról az édesapja tulajdonát képező gépjárművel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Háromhavi csúcsnál a forint, újabb fontos adatok jönnek

Háromhavi csúcsnál a forint, újabb fontos adatok jönnek

Csütörtökön reggel továbbra is háromhavi csúcsa közvetlen közelében billeg a forint az euróval és a dollárral szemben is azután, hogy a tegnapi amerikai inflációs adatok után a dollár gyengült, a három vezető részvényindex pedig új történelmi csúcsra ugrott. Még ezt megelőzően kedden, az összességében kedvező nemzetközi befektetői környezetben történt meg az, hogy a forint mindkét nagy devizával szemben letörte a 200 napos mozgóátlagot, és így elméletileg további tér nyílt meg az erősödés felé, igaz más technikai indikátor arra, utal, hogy a három hete tartó menetelés elakadhat. Ma délután újabb fontos amerikai makroadatok érkeznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×