eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Nyolcan sérültek meg a családok közötti verekedésben

Két család több tagja verekedett össze Monorierdőn.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Ernő 34 éves, B. Rudolf 26 éves és B. Ilona 32 éves monorierdei lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szombaton verekedett össze Monorierdőn két család több tagja. A vita oka az elsődleges adatok szerint egy korábbi konfliktus volt. A bántalmazás következtében nyolcan sérültek meg, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A monori rendőrök lefolytatták a helyszíni szemlét, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Ennek eredményeként hallgatták ki gyanúsítottként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Ernőt és két társát, akik különféle eszközökkel támadtak rá a sértettekre. A nyomozók B. Ernőt és B. Rudolfot bűnügyi őrizetbe vették, B. Ilona az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet – közölte a police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×