eur:
394.44
usd:
367.1
bux:
72034.09
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Még előzetesben marad Bróker Marcsi

Három hónappal meghosszabbította a Bróker Marcsi néven elhíresült nő előzetesét a Szolnoki Járásbíróság - közölte a Magyar Idők.

A még január 12-én hozott határozat ellen a Kun-Mediátor Kft. vezetője fellebbezett, így az nem jogerős. Az asszony jelenleg is börtönben van, mivel az elsőfokú döntés a fellebbezés ellenére is végrehajtható.

A kényszerintézkedést azzal indokolja a bíróság, hogy az ügyfeleit több mint tízmilliárd forinttal megkárosító karcagi cég vezetője korábban is külföldre szökött, és ez a veszély továbbra is fennáll.

Dobrai Sándorné ellen 2015. áprilisban indult nyomozás sikkasztás gyanújával, miután a Kun-Mediátor Kft. kisbefektetői nem jutottak hozzá a pénzükhöz. Külföldre szökött, az Interpol is körözte, de tavaly decemberben Belize-ből szállították haza.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×