eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Így verik a BKV-ellenőröket Budapesten - videó

A bűncselekményt egy térfigyelő kamera rögzítette.

A nyomozás adatai szerint a 27 éves budapesti D. Gábor 2016. november 20-án 11 óra 55 perc körül a Budapest I., Várkert rakparton bántalmazott két jegyvizsgálót, majd elhagyta a helyszínt. A sértettek közül az egyik férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bűncselekmény elkövetését egy térfigyelő kamera rögzítette. A felvétel alapján egy szolgálaton kívüli rendőr 2017. január 3-án az esti órákban egy belvárosi antikváriumnál felismerte az elkövetőt és értesítette a kollégáit. D. Gábort a kiérkező V. kerületi járőrök 18 óra 30 perckor a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Vele szemben a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Továbbra is későn fordulnak orvoshoz a férfiak Magyarországon, ezért országos férfiegészség-kampány és PSA-szűrést indul betegszervezetek és az urológusszakma összefogásával a prosztatarák ellen. Itthon naponta három férfi hal meg a betegségben, pedig a prosztatarák korai felismerés esetén jól gyógyítható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Az uniós napelemes pályázatot lebonyolító ÉMI Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint mostantól azok a regisztrált napelemes kivitelezők, akik eddig a NAV felé fennálló adótartozásuk miatt nem tudták lehívni az RRF 6.2.1-es pályázat összegét, új lehetőséget kaptak – osztotta meg tagjaival és minden érintett napelemes kivitelezővel a jó hírt a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség. A naperőművek terjedésével, és annak átfogó következményeivel részletesen foglalkozunk a Portfolio jövő csütörtöki, október 10-i Energy Investment Forum konferenciáján, amelyre még nem késő itt regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×