eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Így lopják a pénztárcákat Budapesten - videó

Ismeretlenek egy V. kerületi szórakozóhelyen loptak el egy pénztárcát a benne lévő személyi iratokkal és pénzzel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága 01050-3066/2016. bűnügyi számon indított eljárást ismeretlen tettesek ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Ismeretlen férfi egy Budapest V., Belgrád rakparti szórakozóhelyen egy székre letett táskából ellopta egy nő pénztárcáját, társa pedig figyeléssel segítette őt, majd ismeretlen helyre távoztak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a videófelvételen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06 (1) 373-1040 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A videó a rendőrség hivatalos honlapján látható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Szinte középkori állapotok uralkodnak a világ egyik legzártabb régiójában, mégis a globális versenyfutás fontos része lett

Szinte középkori állapotok uralkodnak a világ egyik legzártabb régiójában, mégis a globális versenyfutás fontos része lett

A 21. században a fokozódó globális versenyfutás miatt a hegemón szerepre törő hatalmak figyelmébe kerülnek olyan térségek is, amelyeket korábban szinte teljesen elfelejtett a világ. Ezek közé tartozik az Afganisztánhoz tartozó rendkívül szegény Wakhan-folyosó is, ahol szinte középkori állapotok uralkodnak. A völgy egyszerre több okból is a döntéshozók figyelmének középpontjába került, ráadásul egyszerre több ország is növelte az aktivitását. A növekvő érdeklődés vélhetően a jövőben sem fog alább hagyni, mivel túl sok potenciál rejtőzik az elszigetelt területben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×