eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Egy gyermek meghalt közúti balesetben

Egy gyermek meghalt, többen megsérültek a 6-os úton, Szekszárd közelében, amikor egy személygépkocsi pénzszállító autóval ütközött szombaton délelőtt - közölte a Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Boros Brigitta tájékoztatása szerint a két jármű a főút 147-es kilométerénél frontálisan ütközött. A személyautóban öten utaztak, mindannyian súlyos sérüléseket szenvedtek, az 5 éves kisgyermek a helyszínen életét vesztette. A pénzszállító vezetője könnyebben sérült.

A műszaki mentési és helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az út érintett szakaszát, a forgalmat a siófoki elágazónál Zomba felé, Bonyhádnál pedig Szálka vagy Zomba felé terelik.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×