eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Így fosztják ki az autókat Budapesten - videó

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki két alkalommal lopott autókból, ezzel több mint egy millió forint kárt okozott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat R. Zoltán 44 éves budapesti lakossal szemben lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015 novemberében, valamint 2016 februárjában Budapest V. és VII. kerületében egy-egy személyautó elektromos zárszerkezetét blokkolta, ehhez egy speciális eszközt használt - írja a police.hu. Minden alkalommal megvárta, amíg az így nyitva maradt autóktól a sértett elment, majd az abban található értéktárgyakat eltulajdonította. A két bűncselekmény elkövetése alkalmával laptopokat, táblagépet, mobiltelefont és más informatikai eszközöket lopott el, ezzel több mint egy millió forint kárt okozott a két sértettnek.

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága a férfi beazonosítása után elfogató parancsot bocsátott ki ellene. Az erzsébetvárosi rendőrök végül 2016. március 3-án 11 óra 45 perckor egy VIII. kerületi lakásban elfogták. Az ott tartott házkutatás során az eltulajdonított műszaki cikkek egy részét megtalálták és lefoglalták a rendőrök.

R. Zoltánt előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. március 6-án elrendelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×