eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Emberölés miatt körözött férfit fogtak el a zöldhatáron

Egy emberölés miatt körözött francia férfit fogtak el a rendőrök a szerb-magyar zöldhatáron Mórahalom térségében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a járőrök hétfőn éjjel kézi hőkamera segítségével figyeltek fel egy nagyobb csoportra, amelynek tagjai egy fás részen bújtak meg. Az egyenruhások a 21 határsértőt elfogtak, közülük tizenkettő koszovói, hét török és egy szíriai állampolgárnak mondta magát. Egyikük francia útlevelet adott át a rendőröknek.

A francia férfi ellenőrzése során kiderült, hogy ellene az Interpol macedón irodája emberölés miatt nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki - tudatta az őrnagy.

A 41 éves férfit a magyar rendőrök őrizetbe vették, további sorsáról a Fővárosi Törvényszék dönt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×