eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

A kutyáját agyonverő lánycsóki férfit öt hónap letöltendő börtönre ítélték

Különös szenvedést okozva elkövetett állatkínzás bűntette miatt jogerősen öt hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt egy lánycsóki férfit csütörtökön a Mohácsi Járásbíróság - közölte a Pécsi Törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Sebestyén Ágnes tájékoztatása szerint a férfi 2015 júliusában a házának udvarán ásójának élével kétszer megütötte kistestű kan kutyáját, majd az elkábult állatot a lábánál felkötötte és ismét lesújtott az ebre, amely a bántalmazás következtében elpusztult.

A szóvivő kiemelte, a bántalmazás során a kutya különös szenvedésnek volt kitéve.

A bíróság a férfit mellékbüntetésként egy évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától és kötelezte az eljárás során felmerült bűnügyi költség megfizetésére - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×