eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Megöltek egy idős férfit a Pest megyei Csemőn

Holtan találtak egy idős férfit szombaton Csemőn - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea az üggyel kapcsolatban annyit mondott, hogy halált okozó testi sértés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás.

A Blikk internetes oldala kedden arról írt, hogy brutális kegyetlenséggel agyonvertek egy 90 éves embert a Pest megyei településen. A lap szerint a férfinak vélhetően azért kellett meghalnia, mert támadóinak nem akarta elárulni, hol tartja a pénzét.

Az elmúlt pár hónapban Pest megyében ez a harmadik, idős emberek ellen elkövetett rablógyilkosság, előbb Mendén gyilkoltak meg egy idős házaspárt, ezt követően Érden, szintén nyugdíjasokra csaptak le - olvasható a Blikk.hu-n.

Egyelőre nem tudni, hogy van-e a három támadás között összefüggés, de ezt is vizsgálja a rendőrség - írta a portál.

Címlapról ajánljuk
Életmódváltás: hirtelen és gyökeresen tilos – mondja a szakorvos

Életmódváltás: hirtelen és gyökeresen tilos – mondja a szakorvos

Az egészségtelen életmóddal összefüggő betegségek a XXI. századra nagyobb társadalmi és gazdasági problémát jelentenek, mint az összes fertőző betegség együttvéve – hívja fel a figyelmet a Magyar Életmód Orvostani Társaság, Az életmódhoz társult betegségek közé tartozik az elhízás, a metabolikus szindróma, a 2-es típusú cukorbetegség, a sztrók, a magas vérnyomás, a szívinfarktus, a vastagbélrák, a depresszió és a csontritkulás is.

Rejtélyes történetű képeket állít nyilvánosság elé a Virág Judit Galéria

Munkácsy Mihály nagyméretű, Randevú az ablaknál című olajfestménye, Czigány Dezső 1920 körül készült Csendélete, valamint Kondor Béla Apáca és a pap című képe is látható a Virág Judit Galéria aukciós kiállításán. A tárlatot október 14-ig lehet megtekinteni. Az InfoRádió Virág Judit galériatulajdonost kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×