eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Embercsempészés gyanúja miatt őrizetbe vettek egy albán férfit

Ausztriába akart csempészni négy, Magyarországon jogszerűtlenül tartózkodó török állampolgárt egy albán férfi múlt szombaton, de egy baleset miatt elfogták őket - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a 30 éves albán sofőr szombat reggel 7 óra körül Ásotthalom külterületén vette fel autójába a törököket, hogy készpénzért Ausztriába vigye őket. A kocsiban ülők nem sokkal később, 9 óra tájban az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a 2-es kilométerszelvénynél balesetet szenvedtek, amelynek következtében két török állampolgár megsérült.

A férfiakat a megyei főkapitányság munkatársai intézkedés alá vonták, majd a 30 éves sofőrt embercsempészés gyanúja miatt elfogták és kihallgatták. A rendőrség előterjesztést tett az őrizetbe vett albán állampolgár előzetes letartóztatására. A török férfiakat átadták az illetékes hatóságnak - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk

Kopasz Bálint: elsősorban magamnak akarom bebizonyítani, hogy többre vagyok képes

Bár a párizsi olimpián szerzett bronzérem után még bizonytalan volt a folytatásban Kopasz Bálint, mára eldöntötte, hogy a Los Angeles-i ötkarikás játékokig kitart szeretett sportága mellett. Tokió olimpiai bajnok kajakosa azt mondta az InfoRádióban, hogy elég nagy volt a kontraszt a szezon elején és végén mutatott versenyzéseit illetően, és továbbra is keresi az okokat, hogy mi történhetett vele az olimpiai döntő utolsó 200 méterén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×