eur:
401.75
usd:
369.32
bux:
75268.51
2024. október 16. szerda Gál

Iskolarendőrök fogtak el egy drogkereskedőt a fővárosban

Több mint nyolcszáz gramm amfetamint találtak a VIII. kerületben szolgálatot teljesítő iskolarendőrök egy férfinál, akit közlekedési szabálysértés miatt igazoltattak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján.

A közlemény szerint az iskolarendőrök kedd reggel a Szilágyi utcában igazoltatták az 50 éves O. Pált közlekedési szabálysértés miatt. Emlékeztek a gépjárműre, amelyet néhány nappal korábban egy bűncselekmény elkövetésénél láttak, átkutatásakor pedig a nyomozók több mint 800 gramm amfetamint, simítózáras zacskókat, digitális mérlegeket és a szer adagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború
Tudósítónktól

Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború

A szlovák kormányfő úgy véli, közeledik az ukrajnai háború vége. Szerinte elmozdulás várható, és várja, mit mond ezzel kapcsolatban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács brüsszeli ülésén. „El kell felejteni azt a lehetőséget, hogy az oroszok kivonulnak a Krímről, vagy Donyeck és Luhanszk térségéből” – jegyezte meg a miniszterelnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×