eur:
400.04
usd:
369.27
bux:
74685.07
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Prostituáltként dolgoztattak gyermekkorú lányokat Hajdúhadházon - videó

Összehangolt akció keretében fogták el a rendőrök H. Lajost Hajdúhadházon - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya személyi szabadság megsértése bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Lajossal szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai a nyomozókkal közös akciót szerveztek, amelynek eredményeként a 26 éves férfit Hajdúhadházon 2015. június 2-án elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A nyomozók a hajdúhadházi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság 2015. június 4-én elrendelt.

A megalapozott gyanú szerint a terhelt 2010 októberében egy 14 éves kislányt, valamint 2013 áprilisában egy szintén 14 éves kislányt bezárt a házába, ahol bántalmazta és közösülésre kényszerítette őket. H. Lajos a két sértettet többször arra is kényszerítette, hogy prostituáltként dolgozzanak Debrecenben, majd a férfi a pénzt elvette tőlük.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben személyi szabadság megsértése bűntett, kerítés bűntett és szexuális visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A videó a police.hu oldalon látható.

Címlapról ajánljuk
Salát Gergely: lehet kárt okozni Kínának, de ők is tudnak oda szúrni, ahol nekünk nagyon fáj

Salát Gergely: lehet kárt okozni Kínának, de ők is tudnak oda szúrni, ahol nekünk nagyon fáj

A kínai autókra kivetett uniós vámokról Peking még tárgyal, de lesz egy pont, mikor elengedi ezt a történetet, noha nagy szüksége lenne az európai piacra – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Salát Gergely. A Kína-szakértő beszélt a elektromos autógyártás felfuttatásának okairól, a kínai gazdaság problémáiról és a multipoláris világrend elérésének a céljairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×