eur:
401.56
usd:
369.92
bux:
74445.31
2024. október 21. hétfő Orsolya

Kiraboltak egy trafikot Csepelen

Kiraboltak egy trafikot hétfőn Csepelen. A támadó fegyverrel, vagy annak utánzatával kényszerítette az alkalmazottat a bevétel átadására - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-t.

Dudás-Kanyog Andrea elmondta, hogy a férfi, aki sállal takarta el az arcát, nem sokkal este 6 óra előtt lépett be a Zrínyi utcai nemzeti dohányboltba. A megfenyegetett alkalmazottól megszerzett pénzzel a támadó elmenekült.

Az ügyben a XXI. kerületi rendőrkapitányság indított eljárást rablás miatt - közölte a sajtóügyeletes.

Címlapról ajánljuk
Milliók üthetik a markát annak, aki fegyvert ragad a szomszédunkban

Milliók üthetik a markát annak, aki fegyvert ragad a szomszédunkban

A szlovák kormány magasabb fizetéssel és juttatásokkal igyekszik motiválni a szlovák hadsereg katonáit, hogy ne szereljenek le. Az újoncok úgynevezett aktivációs pótlékot is növelni fogják, az egyszeri juttatás összege elérheti a nyolcezer eurót, azaz mintegy hárommillió forintot. A pénzt az arra jogosultak közvetlenül munkába állás után kapják meg, ezenfelül fizetett pihenőnapokat is igényelhetnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Rossz napja van a forintnak

Rossz napja van a forintnak

A múlt hét második felében erősödni tudott a forint, rövid időre át is vitte a 400-at felülről az euróval szemben, ám végül visszatért a fontos szint fölé. Ezt a hetet is 400 felett kezdi a jegyzés az euróval szemben, ám nem sokkal az európai piacnyitás után már gyengülést látunk. A hét sok olyan esemény történik, ami jelentős mozgásokat hozhat a forint piacán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×