eur:
399.29
usd:
363.84
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány
LOS ANGELES - JULY 13: (L-R) Mark Harmon, Executive Producer and Narrator, Shawn Harmon, Executive Producer, Mariel Molino and Diany Rodriguez of the CBS series NCIS: Origins at the TCA SUMMER PRESS TOUR 2024 on Saturday, July 13, 2024 at the Langham Huntington Hotel in Pasadena, CA.
Nyitókép: Francis Specker/CBS/Getty Images

Lovasberényben nyomoztak a tengerészeti nyomozószolgálat ügynökei

A népszerű NCIS-sorozat legújabb epizódjához vettek fel jeleneteket a Fejér vármegyei településen, több utat is lezártak emiatt.

Hatalmas filmes gépjárművek foglalják el október 7-én és 8-án a Fejér vármegyei Lovasberény jó néhány útját, ugyanis filmet forgatnak a településen - írja a feol.hu. Hozzáteszik, a forgatás már jó ideje tart, a stáb nagyon sok magyarországi helyszínen dolgozott már eddig, természetesen számos jelenetet az etyeki stúdióban rögzítettek.

Még a nyáron a sorozat egyik főszereplője, a Tony-t alakító Michael Weatherly egy Instagram-posztjában azt írta a fővárosról:

"A gyönyörű látnivalók, a hangok és az emberek teszik tökéletes helyszínné Budapestet."

Az NCIS előzménysorozatát egyelőre tízrészesre tervezik, a további évadok sorsát a nézettség is befolyásolja majd - írja a lap. A forgalmazó Paramount+ streamingplatform mindezekkel együtt további neveket jelentett be, akik csatlakoztak a produkcióhoz, így a stáb tagja lesz mások mellett Az Árnyék és csontból ismert Amita Suman brit színésznő, Maximilian Osinski, Nassima Benchicou, Julian Ovenden, Terence Maynard, Lara Rossi és James D’Arcy is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Ma reggel Ázsiában többnyire negatív hangulatot figyelhetünk meg, a hongkongi Hang Seng index közel 6 százalékkal került lejjebb, miután a várakozásokkal ellentétben nem jelentett be újabb ösztönző intézkedéseket a kínai kormány. Ezt követően Európában is lefordultak a tőzsdék, noha meglepetésszerű pozitív adatok érkeztek reggel a német gazdaságból. Az amerikai részvénypiacon azonban már emelkedés bontakozott ki délután, miután az olaj árfolyama nagyobbat korrigált. Ma Magyarországon a Pénzügyminisztérium szeptemberi államháztartási egyenlegéről szóló jelentése került napvilágra, amely az ország fiskális politikájának és költségvetési helyzetének állapotát tükrözi. Külföldön pedig a délután érkező amerikai külkereskedelmi mérleg adatokra figyeltek a befektetők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×